KUNDBERÄTTELSER.

Våra produkter och lösningar är byggda för er. Se hur några av våra kunder har arbetat med oss och vad de har att berätta om det

Hjälp till Metsä med att sprida medvetenhet om deras satsning på jämlikhet för alla.

ALLT BÖRJADE NÄR…

Metsä, en föregångare inom bioekonomin med produkter gjorda av återvunna material, ville främja, dela och stärka sitt åtagande gällande diversitet, jämlikhet och inkludering i hela organisationen. Datafisher arbetade tillsammans med Metsä med att utveckla en anpassad webbutbildning som skulle vara relaterbar och effektiv för människor med olika bakgrunder, perspektiv och erfarenheter.

Image of woman working at computer
Läs mer

 

Image of scientist working in a lab

Hjälp till israels hälsovårdsministerium i kampen mot covid-19.

ALLT BÖRJADE NÄR…

Det israeliska hälsovårdsministeriet behövde hitta ett sätt att omedelbart förmedla information och utbildningsmaterial till hälsovårdspersonal för att kämpa mot covid-19-pandemin. I samarbete med Kiloma Solutions utvecklade vi en kommunikationsplattform baserad på vår lärplattform för varje sjuksköterskas och vårdpersonals ficka, vilket skulle hjälpa Israel att vara steget före viruset.

Läs mer

Effektivt fokus på immateriella rättigheter i tillverkningsindustrin.

ALLT BÖRJADE NÄR…

Vår kund, en ledande leverantör av förnybara lösningar i förpacknings- och pappersmaterial, ville skapa en interaktiv och engagerande digital utbildning för deras forskare inom FoU och projektledare för att öka kunskapen och medvetandet om immateriella rättigheter och patenträttigheter.

Image of people working at computers
Läs mer