DATAFISHER ASIAKASTARINAT.

Tuotteemme ja ratkaisumme on rakennettu sinulle. Tutustu, miten asiakkaamme ovat työskennelleet kanssamme ja mitä sanottavaa heillä on meistä.

Autoimme Metsää lisäämään tietoisuutta ja sitoutumista kaikkien tasa-arvoiseen kohteluun

KAIKKI ALKOI SIITÄ, KUN…

Metsä, biotalouden edelläkävijä, uusiutuvista materiaaleista valmistettavien tuotteiden valmistaja, halusi edistää, jakaa ja vahvistaa sitoutumistaan ​​monimuotoisuuteen, tasa-arvoisuuteen ja osallisuuteen koko organisaatiossaan. Datafisher kehitti yhdessä Metsän kanssa räätälöidyn verkkokoulutuksen, joka voidaan jakaa tehokkaasti työntekijöille, joilla on erilaisia taustoja, näkökulmia ja kokemuksia.

image of woman working hard at her computer
Lue lisää

 

 

Image of scientist working in the lab

Autoimme Israelin terveysministeriötä taistelussa covid-19:ää vastaan.

KAIKKI ALKOI SIITÄ, KUN…

Israelin terveysministeriö tarvitsi uuden tavan tiedon ja koulutusmateriaalin jakamiseen välittömästi terveydenhuoltohenkilöstölle taistelussa COVID-19-pandemiaa vastaan. Kehitimme yhteistyössä Kiloma Solutionsin kanssa Datafisherin LMS-oppimisalustaan perustuvan viestintäalustan jokaisen sairaanhoitajan ja terveydenhuollon työntekijän taskuun. Tämä auttoi pitämään Israelin viruksen leviämisen torjunnan edelläkävijänä.

Lue lisää

Tehokas tekijänoikeusasioiden ymmärryksen lisääminen valmistavassa teollisuudessa.

KAIKKI ALKOI SIITÄ, KUN…

Asiakkaamme, johtava uusiutuvien ratkaisujen valmistaja globaaleilla biotuote-, pakkaus- ja puutuotemarkkinoilla, halusi luoda vuorovaikutteisen ja mukaansatempaavan digitaalisen koulutuksen tutkimus- ja tuotekehitysorganisaatiolleen ja projektinjohtajilleen. Tavoitteena oli lisätä immateriaali- ja patenttioikeuksien ymmärrystä ja aiheeseen liittyvää tietoisuutta.

Image of person working at a computer
Lue lisää